E Reja Nga Tirana Lë Shkrimin Epik Mbi Xham, Do Shkriheni Se Qeshuri(Foto)

Uncategorized

Shofere e re” është një shkrim që tashmë nuk tërheq më vëmendje, por kjo vajzë ka vendosur ta cojë shkrimin në një nivel tjetër.Me siguri që të jesh shofere e re në rrugët e Tiranës, sidomos, nuk është e lehtë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.