Pamje të rënda ku vdíq 16 vjeçari kosovar në aksídent (FOTO)

Uncategorized

A.K., 16 vjeçar ka humbur jetën sot pas një vetaksidenti në fshatin Mirosale në komunën e Ferizajt, rreth orës 15:00. Sipas njoftimit të Policisë, deri te aksidenti dyshohet të ketë ardhur, kur automjeti i udhëtarëve ishte duke lëvizur në rrugën lokale, nga fshati Dradani në drejtim të fshatit Mirosale dhe për shkak të mospërshtatjes të shpejtesisë së lëvizjes dhe kushteve të rrugës, kthesë, drejtuesi humb kontrollin mbi automjet dhe përfundon jashtë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *