Burri nga Prizreni lutet: Më shpëtoni nga gruaja se ajo po më kapi më bën për…

Uncategorized

Një burrë nga Prizreni ka raportuar në po li ci se bashkëshortja e tij e në vazhdimësi. Përmes raportit 24 orësh, P ol icia ka bërë me dije se palët janë intervistuar dhe se me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në pr ocedurë të rregullt. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.