“Enver Hoxhaj tha se kërkon azil në Beograd nëse fiton UÇK-ja” (VIDEO)

Uncategorized

Thotë se Hashim Thaçi njerëzit që i ka shpallur dikur tradhtar dhe kriminel tash i ka bashkëpunëtorët më të ngushtë. Në një intervistë në Primetime, Sherifi ka thënë se Thaçi e ka quajtur tradhtar dhe kriminel ministrin Enver Hoxhaj, dhe se u ka kërkuar të mos shoqërohen me të. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.