HABlT Vajza Nga Tirana: Shkova Të Kërkoj Punë,Përgjigja E Shefit E Ië Pa Fjalë

Uncategorized

Realiteti shqiptar për të gjetur punë në profesion pas mbarimit të shkollës, është i pashpresë.Të rinjtë shpesh u drejtohen pozicioneve më të “arritshëm” ku me pak alë “nuk u duhet mik” për ta fituar e megjithatë edhe këtu u duhet të përballen me sfidat e jetës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.