Hoxhë Shefqet Krasniqi ju befason me look-un e ri, ndreq flokët te frizeri i reperëve

Uncategorized

Artistë, fígura publíke dhe politikanë kanë të njëjtin frizer, e që tani edhe Hoxha Shefqet Krasniqi për l ook-un e ri i ka besuar këtij frízeri. Për flokët e Hoxhës është p ërkujdesur frízeri i njohur mitrovicas, i cili ka l okalin e tij në qytetin e Prishtinës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.