Jean Claude Vandam: Duhet Të Ndiqeni Shembullin E Profetit Muhamedit A.s., Nëse Doni Çdo Minutë Të Jeni Të Lumtur

Uncategorized

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet ”Profeti Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të është shembulli më i mirë në aspektin shpirtëror dhe të dynjasë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.