Kosovari ankohet se familjari i cili e mori vaksínën, ja cka po i ndodh atij!

Uncategorized

Një kosovar ka shprehur një sh qetësim g oxha të pa zakontë për një familjar të tij që është vaksínuar për KOVíD. Ai në grupin “Network Prishtina” ka thënë se paratë e h ekurit po i kapen në vendin ku është vaksínuar, sikurse aty të kishte ndonjë m agnet. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *