Njëra Nga Shenjat Që Fundi I Botës Është Afër../ Lind Viçi Me Dy Kokë

Uncategorized

Një viç, i cili erdhi në jetë me dy kokë ka lënë pa fjalë fermerët në Kinën juglindore. Pamje të filmuara në Dejiang të provincës Guizhou tregojnë një viç i cili ka lindur me dy kokë, dy veshë, dy gojë dhe katër sy. Lopa e lindi të voglin aspak të zakontë të shtunën e kaluar pas 7 orësh nga nisja e procesit të lindjes, sipas të zonjës së tyre Zhang. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *