A është haram me i mbjellë flokët, Ja çka thotë Hoxhë Shefqeti (Video)

Uncategorized

Është një nga hoxhallarët që në shumicën e rasteve shpreh hapur doktrinën ekstreme, rreth gjërave që ndalohen nga islami, dhe atyre që lejohen qofshin ato vlera morale e fetare. Madje ai shprehet hapur se rrobat e plazhit (bikinet) janë të ndaluara për femrat pasi zbulojnë shumë nga trupi i tyre. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.