BMW X5 mundohet, por dështon keq të kapë Audi A7 në autostradë (PAMJE)

Uncategorized

Personi që po e drejtonte veturën BMW X5 M50d, e cila është gjenerata e fundit nga kjo kompani, duket se e n gacmoi njeriun që ishte brenda modelit Audi A7. Personi në X5 M50d arriti deri në 161 mph (260 km/h) por më pas kufizuesi elektronik i shpejtësisë maksimale filloi dhe e parandaloi veturën që të shkonte më shpejt. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.