Kjo Është 20 Vjecarja Shqiptare Që Dha Shpirt Pas Shp.ërthimit: Nëna S’do E Shoh Nuse(FOTO)

Uncategorized

Kjo është 20-vjeçarja shqiptare që dha shpirt që dha shpirt pas shpërthimit: Nëna s’do e shoh nuse.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve… Fatime Haxhidema që kishte p ësuar lënd ime trupore e më pas ishte dërguar edhe në Turqi për trajtim mjekësor por se nuk kishte mundur tu përballonte plagëve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.