Kosovarja e “fikë“ 80 vjeçarin në Zvicër, ia merr gati 300 mijë franga (DETAJE)

Uncategorized

Një grua, sot 35-vjeçare, e cila është përgjigjur për mashtrim para Gjykatës Penale të Lucernit, sot, ka përfituar nga zemërmirësia e një të moshuari, shkruan Aargauer Zeitung.Ajo ka marrë nga ai gjithsej 278.800 franga dhe i ka shpenzuar ato në kazino, në vend që t`i përdorte për qëllimet për të cilat i kishte marrë. Prokurori kërkon një d ënim me tre vjet b urg për të akuzuarën, nga e cila ajo duhet të vuajë një vit b urg efektiv. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.