“Një vírus tjetër edhe më i rrezíkshëm mund të ndodh”, paralajmëron Vali Corleone (Video)

Uncategorized

King Valentino Corleone është liruar para disa ditësh nga parab urgimi dhe në një intervistë e kskluzíve për “Express Rozë”, ka sh palosur shumë gjëra rreth jetës së tij private. Vali Corleone ka paralajmëruar se pas vírusít KOVíD-19 mund të vijë edhe një vírus tjetër edhe më i rrezíkshëm se k oronavírus. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *