Voglushja E Verber E Sheh Per Here Te Pare Nenen E Saj Dhe Boten Me Ngjyra… (VIDEO)

Uncategorized

Voglushja e verber e sheh per here te pare nenen e saj dhe boten me ngjyra… Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj. Pas op er imit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia h oqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qa nte me ngas hë rim nga dhi mbj et e shka kt uara prej letrës ngjitëse që i hi qej nga faqja. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *