Ylli i Serbisë: Jam shqiptare, nuk e mohoj (VIDEO)

Uncategorized

Edita është një këngëtare e famshme në Serbi, por është me origjinë shqiptare. Në një lidhje në Abc e Pasdites, ajo tha se është shumë e gëzuar dhe se është nder për të, që për herë të parë, po jep një intervistë për Shqipërinë që është njëkohësisht edhe origjina. “Po unë kam lindur në Serbi, u rrita atje dhe ka shumë shqiptarë që jetojnë në Serbi. Pamje mePosht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *