Nëna Më Shiti Për 6 Mijë EURO Tek I Moshuari Në Kosovë, Që Kishte 3 Gra

Uncategorized

Një histori e denjë për një skenar filmi. Kështu mund të konsiderohet jeta e Bashkime Sulejmanit, 40 ¬vjeçares që u shit nga familja tek një shqiptar nga Kosova 40 vjet më i madh në moshë, për 6 mijë euro. Bashkimja që jetonte në një fshat të thellë të Shkodrës e ka mësuar një gjë të tillë 4 vite më vonë, ndërsa sot ka vendosur ta,,shtyp re,klamen dhe vazhdo te plote lajmin i cili po le nam ne rrjtete sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetin dhe me gjere.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.