Sali Berisha më në fund tregoi se sa para ka të mbledhura në Bank (Video)

Uncategorized

Sali Berisha, ish kryeministri i Shqipërisë nuk ka hezituar të flasë në emi.sionin “Kojshia Show” edhe për pasurin e tij dhe parat që ka mble.dhur në Bank. Ai tregon se sa para ka të kursyera në bankë! Shiko minutën e 13:44 te emi.sionit! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.