Motra dhe dhëndri e shtynë të hynte në dhomë me një burrë 13-vjeçaren në Ferizaj

Uncategorized

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së parab urgimit kundër të p andehurit F.B. shtetas i Republikës së Kosovës, për shkak të d yshimit të bazuar se ka kryer v eprën p enale “suImi s eksual”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.