Shikoni se çfarë janë duke bërë fëmijët tuaj, një vajzë e re po jep shpirt nga ajo që bëri, imitonte një video të TikTok.

Uncategorized

Një vajzë vetëm 13 vjeçe ka pë s uar dje gie të shkallës së tretë ndërsa u përpoq të imitonte një video të TikTok. Ajo nuk mund ta përdor më krahun e saj tani, pas asaj që ndodhi. Besohet se Destini Crane kishte marrë një qiri, çakmak dhe alko ol në banjë për të provuar të vizatonte një formë në pasqyrë dhe pastaj ta ndezte atë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *