Askush Nuk E Din,Por Melinda Ademi Para Disa Vitesh E Provoi Vetën Në American Idol (Video)

Uncategorized

Të rikthehemi pakë në vitin 2011: Melinda njihet për sukseset e saj të jashtëzakonshme në eventin më të njohur në Amerikë, “American Idol”. Rep artistja kosovare që jeton në Amerikë, e cila ishte pjesë e spektaklit “American Idol” ku arriti një sukses të jashtëzakonshëm. Ja dhe disa pamje eksluzive ku Melinda ishte pjesë e spektaklit “American Idol”. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.