Kerra Nga 30 Mijë EURO / Dalin Shifrat Se Sa Janë Të Pasur Hoxhallarët Në Kosovë, Do Të Habiteni (Video)

Uncategorized

Këtë të premte në “Dhoma e Rrëfimit” i ftuar hoxhë, Bekim Jashari ka rrëfyer për tolerancën ndërfetare, l u f t ë n e UÇK-së, pasurinë dhe magjinë e zezë. Madje ai i pyetur për pasurinë e hoxhallarëve në Kosovë nuk ka hezituar që të përgjigjet. / Pak sekonda pasi ta hapësh marketingun shih PAMJET

Leave a Reply

Your email address will not be published.