Kjo është Kosovarja e cila që nga mosha 12 vjeçare është mësuese në Gjermani! (VIDEO)

Uncategorized

Gerta Myftari është e reja nga Kosova, e cila ndonëse në një moshë mjaft të re ka korrur disa suksese të rëndësishme, shkruan OnAir. Ndonëse vetëm 16 vjeç, ajo tashmë ka botuar librin e saj të parë, i cili është rreth 400 faqe. Ky libër titullohet “Coldhearted mafía boss” dhe është një përzierje e zh anreve të krímit dhe romancës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.