Ngjarja e dy Mërgimtarëve qe ndodhi ne aeroplan, shikojeni çka publikon Vedati Stupcave (PAMJE)

Uncategorized

Para disa ditësh në media u publikua një video ku tregonte një rr ahje mes dy mërgimtareve kosovarë në aeroplanë, dhe për këtë raste kanë íronízuar edhe dy aktorët super të njohur të komedisë, Osman Azemi dhe Vedat Bajrami. Ishte Osman Azemi ai i cili me anë të një postimi në Instagram íronízoi me rrahjen e vjehrrit dhe dhëndrit në fluturimin Kosovë- Zvicër. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *