Dardi: E gjithë familja ime falë namaz (VIDEO)

Uncategorized

Konkurenti i emisionit “Its My Love”, Dardan Mehmetaj, i njohur ndryshe edhe si Im Dardi, ishte i ftuar në emisionin “Madam” në First Channel, shrkaun RepublikaOnline.net Në një pyetje se a po e pinë c igarën dhe alk o o lin pasi është martuar, ai ka thënë se familje e tij është e lidhur me fenë dhe se nuk do provonte të bente gjera të tilla. Për me shumë ngjarje interesante ndiqeni intervisten nga minuta 1:33:00. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.