E dhímshme: E kapin 4 djem mezor këtë vajzë dhe ja çka i bëjnë

Uncategorized

Një ngjarje e rën dë ka tr onditur Belgjikën ku 5 adoleshentë e kanë bërë mezor me një 14 vjeçare. Imazhet e ngjarjes u shpërndanë në internet ku prokurorët kanë thënë se djemtë për shkak se një pjesë e tyre ishin të m itur janë derguar në struktura edukimi të posaçme ndërsa dy të tjerë që ishin të moshës 18 dhe 19 vjeç janë arres tuar dhe po he tohen për veprimet që kanë ndodhur para vdek jes së të mi turës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.