Hajt kallëzoni kush është më e fortë se Kallashi?

Uncategorized

Valltarja e dashur K allashi ka publikuar disa fotografi në llogarinë e saj zyrtare.
Edhe pse ka kohë që nuk po paraqitet nëpër televizionet vendore, një femër si K allashi v ështirë të harrohet, shkruan “InfoKosova”. Çdo do që vendosë të bëjë K allashi merr vëmendje dhe pa d yshim se i b efason fansat e saj. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.