Kjo është njësia speciale “Fast Kosova” qe rrallë kush e din kush jan ata!

Uncategorized

Fast Kosova arreston disa persona në kërkim ndërkombëtarë, çfarë është kjo njësi policore. Një njësi e specializuar e Policisë së Kosovës, arrit që të ar restoj tre persona. Ata dyshohet të jenë pjesë e një bande, që ndër vite kanë kryer atentate të ndryshme duke lënë të disa persona. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.