O Zot i madh se shpirti i tij e di! Gjyshi i ka märrë jètën ish-dhëndërit në sy të nipit të vogël

Uncategorized

Djali i mi tur i Kudret Saliajt, i cili mbeti i vd ekur mesditën e sotme pranë Gjyk atës së Tiranës ka qenë dëshmitari i ngjarjes. Ai ka përjetuar momente tm erri, kur gjyshi i tij i vr au para syve babanë. Sipas dëshmitarëve, pas kr imit, djali bërtiste me të madhe “baba baba”, ndërsa është tre mbur dhe nga lokali ku ishte i ulur bashkë me të atij, avokatin Adriatik Cama dhe punonjësen sociale, është larguar dhe ka hyrë në Gjy katë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.