6-vjeçari humb jétën nga sëmundja e keqe, por para se të jepte shpirt la një letër për prindërit: Mos qani për mua…

Uncategorized

Leland Shoemake ndërroi jetë kur ishte vetëm 6 vjeç prej një sëmundje të keqe. Por para se të ikte nga kjo botë djaloshi i bukur shkroi një letër për prindërit e tij në mënyrë që ata të qeshin pasi ai të kishte ikur nga kjo botë. Prindërit e tij u kthyen në shtëpi, pasi ai humbi jetën dhe në dhomën e tij teksa bëheshin gati për fu neralin gjetën një letër. Ishte babai ai në fakt që e gjeti letrën. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.