Deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje i del punë me një serb të pitë në Fushë Kosovë

Uncategorized

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Korenica, ka bërë të ditur se gjatë mbrëmjes së kaluar, ka bërë aksident, teksa ishte duke u kthyer në banesë bashkë me familje, raporton Gazeta Blic. Korenica, thotë se një veturë, që ishte pronë e një serbi, kishte marrë kahjen e kundërt në rrethrotullim, dhe pasi erdh policia e trafikut dhe ja bëri vozitësit testin e aIkooIit doli të ishte nën ndikimin e tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *