“Gërrnaç është ai që e merr një plakë për letra e rri këmbëkryq në shilte midis Mynihut..” (VIDEO)

Uncategorized

Analisti Valon Syla jo shumë kohë më parë pati një s ulm fizik nga një bashkatdhetar pasi publikisht një pjese të diasporës iu referua me termin ‘gërrnaça’. Në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”, prodhim i Gazetës Insajderi, Syla është pyetur nëse rrezikohet nga një s ulm i dytë pasi gjatë muajve korrik dhe gusht ka një fluks më të madh mërgimtarësh. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *