Hoxha Shqiptar: Është “hallall“ me shlu gruan (Video)

Uncategorized

Nje hoxhe ne internet i eshte hedhur nje video ku potencon me fakte se sa miliard banore jane ne toke dhe sa miliarde banore jane meshkuj e sa femra dhe prej gjithe matematikes qe bene meshkuj dalin me pak dhe femra me shume dhe ai apelon dhe ka nje porosi per grate qe te bejne cmos dhe te bejne. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.