I digjet shtëpia Kosovarit, por shikojeni çfarë “Mrekullie“ ndodhi (PAMJE)

Uncategorized

Qytetari nga Vushtrria, Florim Sinani gjatë ditës i ka ndodhur një rast rëndë, pasi ju ka djegur shtëpia. Shtëpia e tij u bë shkrumb e hi mirëpo libri i shejntë i Kuranit ka shpëtuar nga zjarri, shkruan Jepi zë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.