Mërgimtarë kujdes para se të niseni për Kosovë, lexojeni këtë lajm!

Uncategorized

Një numër i madh i mërgimtarëve gjatë ditës së premte i është refuzuara kthimi në vendet ku jetojnë për shkak të testeve kundër koronavirusit. Gazeta inFokus ka bërë me dije se mërgimtarët kanë humbur fluturimet për shkak se i është refuzuar testi dhe nuk kanë mundur të udhëtojnë drejt vendeve ku jetojnë. Zëdhënësja e aeroportit, Valentina Gara për Gazetën inFokus, ka thënë se arsyeja e mospranimit të testeve është pasi mërgimtaret nuk po i zbatojnë kërkesat e kompanive ajrore. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published.