O Zot i madh! Djali i vogël jep shpirt mbi tapet teksa nëna bënte dush, i kishte shkruar: Mami mos qaj po iki të luaj

Uncategorized

Ruth Scully, është një nënë që ka përjetuar momentin më të keq për një prind. Atë që duhet t’i japë lamtumirën djalin e saj. Nolani i vogël vuante nga një sëmundje e ligë dhe para se të jepte shpirt, ai kishte shkruar për nënën e tij: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.