VIDEO/ Рamje Mē Tē Qarta Ѕe Kurrē, FíImohet ‘AIíení’ Í Fríkѕhēm

Uncategorized

Një video e filmuar në një rrugë të Indisë, tregon një qenie të ç uditshme hu manoid, shumë të dobët dhe që ecën si njeri. Të gjithë për doruesit e rrjeteve sociale janë të bindur që krijesa është alien ose diçka e ngj ashme nga akti vitetet paranormale. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.