“Çmendet” Serbët/ Pasi Bëri Shqiponjën, “Miss Serbia” Nuk Di Të Ndalet Së Postuari Për Shqiptarët

Uncategorized

Miss Serbia, Irina Jovanka, ka qenë në qendër të vëmendjes para disa kohësh në mediat serbe dhe shqiptare pasi ajo bëri shqiponjën teksa ishte në një konkurs bukurie në Kosovë.Missi ka befasuar sërish ku ka postuar një video me një polic të Kosovës dhe ka shkruar se polic më të mirë nuk ka hasur në Ballkan ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply

Your email address will not be published.