Gjithë Ditën Në Internet Dhe Në Kafene, Kjo Është Jeta E Të Rinjve Shqiptarë (VIDEO-DOKUMENTAR)

Uncategorized

Të rinjtë shqiptarë e “humbasin” kohën kafeneve dhe online. Sipas një studimi të kryer nga Fondacioni “Friedrich Ebert” në Tiranë, të rinjtë shqiptarë harxhojnë çdo ditë mesatarisht, 2.3 orë duke parë televizor, si dhe 3.9 orë online. Arsyet e këtij studimi i jep përfaqësuesja e ” Friedrich Ebert”, Jonida Smaja shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare thone te rinjet shqiptare kur pyeten ne kafe se cfare po presin do shokoheni. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.