Punoj Si Qeni Ne Gjermani, Vetem Qe Te Mos Kthehena Te Familja E Burri Sepse Suj I Baj …

Uncategorized

Jeta ime eshte shume e gjate por une u mundova ta shkurtoja sadopak. Kur isha 19 vjece shkova per pushime me prinderit tek motra im e martuar ne nje qytet te kosoves. Motra kishte nje rast dhe per kete shkuam tek frizerka aty njofta nje grua e cila donte te me paraqite nipin e burrit, une i thash nuk kam interes por motra ime njifte frizerken dhe po ashtu ajo gruaja e njifte frizerken,me ane te asaj ajo mori adresen e shpis se motres sime shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published.