Shefqet Krasniqi: Ky popull është musliman, Adem Jashari është musliman (Video)

Uncategorized

Ish imami i Xhamisë së madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, ka thënë se islami është fe elestíke, dhe lejohet interpretimi në rrethana të ndryshme. Krasniqi, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se islami nuk është fe e kstremíste. “Islami nuk është fe e kstremíste. Islami është fe mesatare. Islami ka elastícitet në shoqëri”, tha ai, përcjell Telegrafi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *