Video rrénqethëse: Momenti kur djaloshi shqiptar gjeti pa jétë prindërit në shtëpi (PAMJE)

Uncategorized

Ky është momenti kur djali 20-vjeçar mbahet prej krahësh nga disa persona të cilët po e transportojnë drejt amb u’lancës. Ai sapo ka zbuluar k’r imin m’a kabër… nënën e gjeti të v’rarë me sëp atë, ndërsa të atin të v’arur në pemë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published.