“A ka për një mend një plan (C) për “bashkimin” e Shqipërisë dhe Kosovës?”

Uncategorized

Lutfi Dervishi. “Plani A, Me mburrje të dukshme, zyrtarët në Tiranë (druaj dhe në Prishtinë) mëse njëherë dhe gjithmonë publikisht kanë kumtur se Shqipëria, (Kosova) ndryshe nga ndonjë vend tjetër në rajon – nuk ka plan B. Eshtë vetëm plani A: anëtarësimi në Bashkimin Europian. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *