Momenti kur lypësja në Fushë Kosovë, ia dorëzon “bossit” paratë e mbledhura

Uncategorized

Shihet thuajse çdo ditë në rrugë të Prishtinës dhe të Fushë Kosovës duke kërkuar lëmoshë. Por, një grua nga Prishtina dje është incizuar duke ia dorëzuar një burri paratë që i kishte mbledhur nga qytetarët. Gruaja që ndal qytetarët në rrugë për t’u kërkuar para, në një video që ka siguruar Indeksonline shihet në shoqërinë e një burri, të cilat ia dha paratë që kishte mbledhur. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.