Burgim I Përjetshëm Për “Kasapin E Bosnjës”

Uncategorized

Ish-gjenerali i ushtrisë së Republika Srpskas, Ratko Mlladiq, është dënuar me burgim të përjetshëm nga Tribunali i Hagës për gjenocid, krime lufte dhe krime kundër njerëzimit ndaj popullatës jo serbe në luftën e Bosnjës. Këtë ia kanë konfirmuar përfaqësuesit e viktimave për televizionin H1 të Sarajevës. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *