Ish ushtari i Uçk-së! Ja si me lanë politikanët e shtetit tonë, 20 vjet me qera s’mujta me vazhdu me gruan dhe 6 fëmit

Uncategorized

Për fat të keq, disa ish-ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës përveç sakrificës që bën atëherë po ballafaqohen me një gjendje të mjerueshme edhe sot pas 21 vitesh. I tillë është edhe Selman Avdiu nga Komuna e Skenderajt, shkruan Gazeta Metro. Selman Avdiu, tash e 21 vite nuk ka shtëpi dhe jeton ku të mundet, dhe pret çdo ditë t’i zgjasë dorën dikush. Ai ka gjashtë fëmijë dhe bashkëshorten dhe jetojnë në një shator në perferi të Skenderajt. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *