K Ush Është R Eperi Bardhi Që K Ishte Arbeniten Para Feros,Ka Një M Esazh Për Feron Pasi Që…

Uncategorized

Fero reperi i njohur nga Gilani ka kohë që është në lidhje me modelen e njohur Arbenita Ismaili.Por nuk është reperi i parë që ka në krahë modelen e njohur Arbeniten.Disa media kan publikuar disa pamje te modeles së njohur me reperin e njohur nga Kumanova që quhet Bardhi shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published.