Këngëtarja Serbe “habit“ gjithë, Jam bërë myslimane dhe vendosa të jetoj në Kosovë! (Video)

Uncategorized

Për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë. Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët. Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.