Kurti duhet të thotë “Bismilah” dhe të mos ia puthë dorën Tërnavës

Uncategorized

Sylejman Çerkezi, ish-kandidati për deputet në zgjedhjet e 14 shkurtit, ka thënë se Albin Kurti, kryeministri i Kosovës, duhet të thotë “Bismilah” dhe të mos ia puth dorën Naim Tërnavës, drejtuesit të Bashkisë Islame të Kosovës, duke shtuar se për këtë ky i fundit nuk e lejon të parin e shtetit pasi ia ndalon feja. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për pak sek’onda per te lexuar me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *