Nuk Do Ta Besoni Çka I Ndodh Në Një Mbrëmje Nate Gjyste Vulajt Në Zurich

Uncategorized

Në një mbrëmje muzikore në Zvicer go.ditet në fytyrë Gjyste Vulaj ja kush e go.diti….Këngëtarja e njohur e pop-folk Gjyste Vulaj është nënë e dy fëmijëve. Ajo ka një vajzë dhe një djalë. Gjyste Vulaj njihet në mediat shqiptare dhe komentohet gjithmonë për bukurin dhe format e saj. Por Një ngj.arje sho.kuese i ka ndodhur Gjyste Vulaj ku ajo në një mbrëmje muzikore është go.ditur në fytyrë, ku kjo ngjarje ka befasur të gjithë ja dhe vidjeo. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n posht për per te par vi.de.on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.